محل تبلیغات شما

بر اساس تعداد زیادی از تحقیقات، نزاع و اختلافات والدین یکی از عوامل تعیین‌کننده و بسیار مهم در نحوه رفتار کودکان پس از جدایی یا طلاق است. والدین می‌توانند با همکاری یکدیگر و بدون دخالت دادن فرزندانشان در اختلافات شخصی، کاری کنند تا کودکان به طرز کاملاً موثری، خود را با شرایط جدید زندگی وفق دهند. از طرفی، برخی والدین خلاف این کار را انجام داده و آزادانه به دعوا و نزاع خود ادامه می‌دهند که این موضوع، زمینه‌های ناسازگاری در کودکان را افزایش می‌دهد.

این موارد بسیار منطقی است. کودکی را در نظر بگیرید که  با دعوای والدین خود مواجه است و از آن تاثیر می‌پذیرد و از طرفی هم باید شرایط جدید را تحمل و خود را با آن سازگار کند. جدایی یا طلاق والدین می‌تواند به راحتی باعث ایجاد اضطراب و افسردگی در کودک شود.

همچنین واضح است کودکانی که در معرض دعوای والدین بوده‌اند، نسبت به کودکانی که چندان درگیر این موضوع نبوده‌اند؛ مشکلات بیشتری دارند. شاید به عنوان یک پدر یا مادر بگویید که این موضوع را درک می‌کنم. اما چطور باید با فردی (طرف مقابل) که عامل جدایی و طلاق ماست، با آرامش و صلح به نگه‌داری از بچه‌ها بپردازم؟ پاسخ ساده به سوال شما این است که باید تمرکز خود را حفظ کنید.

در ادامه با جزئیات بیشتری خواهیم گفت که منظور از حفظ تمرکز چیست. توجه کنید که برخی از راه‌هایی که در ادامه می‌گوییم ممکن است برای هر شرایطی عملی و قابل اجرا نباشد. این‌ها راه‌هایی کلی هستند که می‌توانند به شما کمک کنند. فقط باید از دیدگاه درستی به آن‌ها بنگرید و ببینید که کدام یک را می‌توانید به نحوی در زندگی خود اجرا کرده و کودک خود را از مزایای آن بهره‌مند کنید.


طلاق و جدایی والدین

تکنیک‌هایی برای کاهش تاثیر جدایی بر فرزندان

 

1 – از دیگران کمک بگیرید

رابطه شما با والد دیگر (پدر یا مادر) به انتهای خود رسیده و زندگی شما دچار تغییر چشمگیری شده است. از دیگران کمک بگیرید. این کمک می‌تواند از سمت خانواده، دوستان، رهبران مذهبی، روان‌درمانی یا ترکیبی از این موارد یا هیچ کدام از آن‌ها باشد. بسیار مهم است که در این دوران حیاتی و مهم، کمکی را که نیاز دارید دریافت کنید. بدین ترتیب می‌توانید با آرامش درونی بیشتری به راه خود ادامه دهید و زمینه برای همکاری با شریک زندگی سابق‌تان و انجام وظیفه پدری یا مادری شما مهیا می‌شود.

م در طلاق

2 – از یک فرد میانجی‌گر برای حل مشکلات بهره بگیرید

یک فرد میانجی‌گر می‌توان به شما کمک کند تا برنامه منظم و دقیقی برای بزرگ کردن کودکان خود تهیه کنید. هر کاری لازم است انجام دهید تا از رسیدگی به این موضوع در دادگاه جلوگیری کنید چراکه این نوع از رسیدگی قانونی، معمولاً والدین را در بالاترین وضعیت نزاع و دشمنی قرار می‌دهد و انرژی منفی آن، بر کودک نیز تاثیر می‌گذارد.

 

3 – یافتن یک مشاور خانواده

اگر با شریک زندگی سابق خود رابطه خوبی ندارید و از طرفی نمی‌خواهید وقت خود را در دادگاه سپری کنید؛ بهتر است از یک مشاور خانواده معتبر کمک بگیرید. حتی در مواقعی، قاضی دادگاه پیشنهاد می‌کند که والدین به جای وارد شدن در دعوای حقوقی، مشکلات خود را از طریق یک مشاور حل کنند.

بهتر است به دنبال مشاوری باشید که وضعیت شما و فرزندتان را به خوبی درک کند. این فرد باید منصف باشد و می‌تواند به عنوان یک شخص ثالث، کمک موثری به انجام وظایف پدری و مادری توسط افراد داشته باشد. یک مشاور خوب کمک می‌کند که به جای تمرکز بر مشکلات، بر روی کودک خود تمرکز کنید.


4 – به دنبال علایم اضطراب در فرزندان خود باشید

ممکن است فکر کنید که فرزندتان در جریان اختلافات شما با همسرتان با مشکلی مواجه نشده است اما این اتفاقی است که معمولاً شاهد آن هستیم. اگر متوجه تغییرات در رفتارهای فرزند خود یا احساسات او (از جمله کاهش ابراز احساسات) و یا استرس و اضطراب شدید؛ باید فکری به حال این موضوع کنید.

توجه کنید که اکثر کودکان در این شرایط دچار استرس خواهند شد و این یک موضوع طبیعی است. آن‌ها فراز و نشیب‌هایی را تجربه خواهند کرد اما شما باید مراقب آن‌ها باشید و تاثیرات منفی را به حداقل برسانید.


مسیر زندگی را کلیک کنید

با دانشگاه زندگی همراه شوید

قدرتمند کردن صدا در سخنرانی ؛ با این ترفند‌ها صدایتان را شفا دهید!

حفظ تمرکز و توجه مخاطبان هنگام همهمه و شلوغی در سالن سخنرانی

کاهش لهجه در سخنرانی فقط در 9 گام ساده

یک ,والدین ,موضوع ,جدایی ,زندگی ,کودکان ,خود را ,یک مشاور ,این موضوع ,و از ,کنید که

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نماز باوران نماز یاور وبلاگ رسمی روستای عبدالرحیم مطالب اینترنتی kamumosu se شیما نوشت محسن یعقوبی etprepobab aggicara آبگرم های ایران